Dursun Özbek: Fenerbahçe ile Puan Farkı Önemli Değil, Hedefimiz İki Kulvarda da Şampiyon Olmak
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile puan farkının önemsiz olduğunu belirterek, ligin kalan bölümünde her maçın final havasında geçeceğini söyledi. Özbek, iki kulvarda da başarılı olmak istediklerini vurguladı.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Konyaspor ile oynayacakları Türkiye Kupası yarı final maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Özbek, gündemdeki konulara değinirken şu noktalara dikkat çekti:
- Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkının önemli olmadığını vurguladı.
- Her maçın final havasında geçeceğini belirtti.
- Galatasaray taraftarlarına, ligin kalan bölümünün en heyecanlı ve stresli dönemi olacağını ifade etti.
- İki kulvarda da başarılı olmak istediklerini söyledi.
- Hedeflerinin 5. yıldızı almak olduğunu ancak rehavete kapılmadan mücadele edeceklerini dile getirdi.
"Her Maçımız Final Havasında Geçecek"
Dursun Özbek, ligin kalan 6 haftasının büyük önem taşıdığının altını çizerek, "Artık ligin belki de en stresli, en yoğun dönemine giriyoruz. Bütün takımlar, ister küme düşme olsun, ister şampiyonluk yarışı, büyük bir mücadele içindeler. Bizim hedefimiz de her iki kulvarda başarıya ulaşmak" dedi. Başkan Özbek, taraftarlarına ve tüm camiaya bir çağrıda bulunarak, final havasında geçecek bu zorlu sürece tam destek istedi.
"Puan Farkı Önemli Değil, Rehavete Kapılmayacağız"
Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkına da değinen Özbek, "3 puanlı ligde puan farkı hiçbir şey ifade etmiyor. 1-2 maçta her şey değişebiliyor. Kayserispor maçı bunun en güncel örneği" ifadelerini kullandı. 5. yıldızı almanın hedefleri olduğunu ancak puan durumunu dikkate almadan, rehavete kapılmadan mücadele edeceklerini vurguladı.
Dursun Özbek, Galatasaray'ın önünde zorlu bir süreç olduğunu ancak tüm camianın desteğiyle bu süreci başarıyla atlatacaklarına inandığını belirtti. Başkan, hem ligde hem de kupada şampiyonluğa ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.
Kaynak: KRT