Polisten Kaçıp Eve Kilitlenen Şüpheli Şahıs ve 2 Kişi Gözaltına Alındı

Polisten Kaçıp Eve Kilitlenen Şüpheli Şahıs ve 2 Kişi Gözaltına Alındı

Polisten kaçıp eve kilitlenen şüpheli şahıs ve beraberindeki 2 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan birinin üzerinde başkalarına ait kimlikler bulundu.

Polisten kaçıp eve kilitlenen şüpheli şahıs ve beraberindeki 2 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan birinin üzerinde başkalarına ait kimlikler bulundu.

Habere Hızlı Bakış:

  • Güven Timleri, devriye sırasında şüphelendiği kişinin peşine düştü.
  • Şüpheli, polisten kaçarak girdiği eve kendini kilitledi.
  • Polis, eve düzenlediği operasyonda 3 kişiyi gözaltına aldı.
  • Gözaltına alınanlardan birinin üzerinde başkalarına ait kimlikler bulundu.

Şüpheli Şahıs Polisten Kaçıp Eve Kilitlendi, 3 Gözaltı

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Güven Timleri, Aydınlık Caddesi'nde devriye görevi sırasında bir kişiden şüphelendi. Polisi gören şüpheli şahıs kaçmaya başladı ve ikazlara uymayarak girdiği apartman dairesine kendini kilitledi.

Evden Uyuşturucu Madde Atıldı

Polis, kapıyı açmayan şüphelinin saklandığı dairenin camından, içinde metamfetamin olduğu değerlendirilen küçük bir paket ile uyuşturucu kullanmaya yarayan düzeneğin sokağa atıldığını tespit etti.

Savcılık Kararıyla Eve Operasyon Düzenlendi

Güven Timleri ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, savcılıktan alınan kararla eve operasyon düzenledi. Kaçan şüphelinin hırsızlık suçundan hakkında 1 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.S. olduğu belirlendi. F.S. ile birlikte E.B. ve N.K. isimli kadın da gözaltına alındı.

Gözaltına Alınan Kadının Çantasından Sahte Kimlikler Çıktı

N.K.'nın çantasında yapılan aramada başkalarına ait 3 kimlik ve 1 ehliyet ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için emniyete götürülürken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: KRT