Ezgi Mola ile Enis Arıkan'ın Küslük Nedeni Merak Konusu
Ezgi Mola ve Enis Arıkan'ın küslüğü, Gönül Yazar'ın sağlık durumu, Esra Bilgiç-Faruk Sabancı çiftinin kebapçı çıkışı, Yasemin Sakallıoğlu'nun duygusal anları ve Hande Soral'ın eşi için övgüleri magazin gündeminde öne çıktı.
- Ezgi Mola ve Enis Arıkan arasındaki gerginlik devam ediyor; Mola "Benim onunla hiç alakam yok" diyerek sosyal medyadan gönderme yaptığı iddialarını reddetti
- 88 yaşındaki Gönül Yazar, kilo kaybı nedeniyle doktora başvurduğunu açıkladı ve hayatının kitaplaştırılması fikrine sıcak bakmadığını belirtti
- Aşk yaşayan Esra Bilgiç ve DJ Faruk Sabancı Etiler'de bir kebapçıda görüntülenirken, Yasemin Sakallıoğlu gösterisinde ailesini sahneye davet ederek duygusal anlar yaşadı
GEMEREK GÜNDEM - Yakın arkadaşlar Ezgi Mola ve Enis Arıkan arasındaki gerginlik merak konusu oldu. İkilinin küslüğünün nedeni henüz bilinmiyor. Mola, sosyal medyadan Arıkan'a gönderme yaptığı iddialarına yanıt vererek, Benim onunla hiç alakam yok. Gönderme yapmayı sevmem. Çok ayıp bulurum. Çok şükür her şeyim yolunda, mutluyum. Herkes iyi olsun” dedi.

Magazin dünyasından son gelişmeler şöyle:
Bir süredir sağlık problemleriyle boğuşan Gönül Yazar, uzun bir aradan sonra Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. 88 yaşındaki usta sanatçı, kilo kaybı nedeniyle doktora başvurduğunu açıkladı. Yazar, hayatının kitap ya da filme uyarlanması fikrine ise sıcak bakmadığını dile getirdi.

Aşk yaşayan oyuncu Esra Bilgiç ve DJ Faruk Sabancı, önceki akşam Etiler'de bir kebapçıda baş başa yemek yerken görüntülendi. Çift, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Komedyen Yasemin Sakallıoğlu, Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki gösterisinin sonunda anne ve babasını sahneye davet etti. Sakallıoğlu, duygusal bir konuşma yaparak ailesiyle gurur duyduğunu ifade etti ve herkesi kendi hikayelerini sevmeye davet etti.

Son olarak, Hande Soral, eşi İsmail Demirci'nin sesinin güzelliğine dikkat çekerek, onu mutlaka şarkı söyletmeleri gerektiğini vurguladı. Oyuncu, yeni bir proje üzerinde çalıştığının da müjdesini verdi.

Kaynak: Hürriyet