Denizli'de Yeni Doğan Bebeğini Çöpe Atan Anne Tutuklandı

Denizli'de Yeni Doğan Bebeğini Çöpe Atan Anne Tutuklandı

Denizli'de bir hurdacı tarafından çöp konteynerinde bulunan yeni doğmuş erkek bebeğin, annesi tarafından ölü doğum sonrası çöpe atıldığı belirlendi. Gözaltına alınan anne tutuklandı.

Denizli'de bir hurdacı tarafından çöp konteynerinde bulunan yeni doğmuş erkek bebeğin, annesi tarafından ölü doğum sonrası çöpe atıldığı belirlendi. Gözaltına alınan anne tutuklandı.

  • Denizli'de bir hurdacı, çöp konteynerinde siyah beze sarılı yeni doğmuş erkek bebek buldu
  • Bebeğin göbek bağının kesilmediği ve ölü olduğu belirlendi
  • Soruşturma kapsamında bebeğin annesi Ayşegül S. gözaltına alındı
  • Ayşegül S., ayrıldığı sevgilisinden hamile kaldığını ve evde ölü doğum yaptığını söyledi
  • Paniğe kapılarak bebeği çöpe attığını itiraf eden anne tutuklandı

Hurdacı, Çöp Konteynerinde Bebek Cesedi Buldu

Olay, 17 Nisan'da saat 21.00 sıralarında Sümer Mahallesi Ankara kara yolu Dokuzkavaklar Köprülü Kavşağı yanında meydana geldi. Yoldan geçen bir hurdacı, yol kenarındaki çöp konteynerini karıştırdığı sırada siyah bir beze sarılı bebek buldu. Hurdacının ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yeni Doğmuş Erkek Bebek Ölü Bulundu

Sağlık ekipleri, çöpteki erkek bebeğin ölü olduğunu, yeni doğmuş olduğunu ve göbek bağının kesilmediğini belirledi. Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibi, çöp konteynerinde ve çevresinde inceleme yaptı. İnceleme sonrası erkek bebeğin cesedi otopsi için Denizli Adli Tıp Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.

Anne Gözaltına Alındı, İtiraf Etti

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu Amirliği ekipleri, bebeği çöp konteynerine atan kişi ya da kişileri belirlemek için çalışma başlattı. Ekipler, bebeği çöp konteynerine annesi Ayşegül S.'nin bıraktığını tespit etti.

Polis ekiplerince gözaltına alınan Ayşegül S.'nin ifadesinde; ayrıldığı sevgilisinden hamile kaldığını, hamileliğini ailesi ve çevresinden gizlediğini, evde tek başına ölü doğum yaptıktan sonra paniğe kapılarak bebeği konteynere attığını söylediği öğrenildi.

Anne Tutuklandı

Polisteki işlemleri tamamlanan anne Ayşegül S., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: KRT